RSS

Llengua catalana: ortografia



Avui us proposem que visiteu aquesta web que conté tots els recursos necessaris per a la pràctica de la llengua catalana, separats per nivells de dificultat.

Per visitar aquesta web amb recursos flash, clickau AQUI

Amb aquest altre enllaç proposat, i un dels millors que hi ha a internet sobre reculls gratuïts de webs, podeu trobar tot de recursos per treballar totes les àrees de lliçons i exercicis d'ortografia de llengua catalana. Tan sols cal triar l'àrea que volguem i clickar a sobre, així ens farà un enllaç a una altra web amb un recurs flash per iniciar l'activitat.

Per visitar aquesta web, clickau AQUI

Coneixement del medi: la localitat i la població



Amb aquesta activitat flash es treballa el tema: la localitat i la població. Els continguts són els següents, els quals compten amb activitats de reforç:
- Els pobles: com són els pobles; la vida als pobles de muntanya; la vida als pobles de plana i la vida als pobles de costa.
- Les ciutats: com són les ciutats; la vida a la ciutat i els barris d'una ciutat.
- La lectura del plànol d'una localitat.
- La població: la població dels pobles i de les ciutats; els grups de població, la població canvia i les persones canvien de localitat.

Per començar l'activitat, clickau AQUI

Anglès: els números


Aquestes activitats on-line, serveixen per a practicar com s'escriuren els números en anglès. Es pot corregir mentres es treballa.

Per començar, clickau AQUI

Matemàtiques: les mesures



Us proposem que, per entendre els conceptes matemàtiques de les unitats de longitud (metre, quilòmetre, centímetre, etc), les de superfície, volumen, capacitat, pes i massa, practiqueu amb aquestes dues activitats:

En castellà, AQUI
Per practicar "les unitats de longitud" , clickau AQUI
Per practicar "El Pes i la masa", clickau AQUI
Per practicar "Capacitat i volumen", clickau AQUI

En català, per veure "Les mesures de longitud", clickau AQUI

Llengua catalana: separació de síl·labes


Us recomamen que visiteu aquests dos enllaços per a la comprensió i la pràctica de la separació de les síl·labes en català.

El primer enllaç es tracta de l'explicació de les regles bàsiques de l'aplicació de la separació de les síl·labes. Per baixar-lo, clickeu AQUI

El segon enllaç, es tracta de dues activitats en flash per a treballar aquests continguts.
Per començar, clickau AQUI i AQUI
Copyright 2009 Recursos Educatius. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy