RSS

Bon nadal


Coneixement del medi: Els minerals, les roques i el sòl



Amb aquesta activitat d'el·laboració pròpia, descobrirem les roques: què són, com són, d'on s'extreyeb, per què s'utilitzen; els minerals: què són, com són, quins usos tenen; i per acabar, el sòl: què és, com es forma, quines característiques té i com es conserva.

Per començar a treballar l'activitat, clickau AQUI

Manualitats Nadalenques



Ara que venen les vacances de Nadal tindrem molts de dies per descansar i podem aprofitar per fer manualitats: dibuixar, retallar, adornar la casa...
Per fer totes aquestes activitats podeu anar a questa web, on podrem sel·leccionar la làmina a dibuixar o retallar, i llavors imprimir-la.

Animeu-vos AQUI

Jocs educatius



Si esteu començant a preparar la llista de Reis, us recomanem que tingueu en compte un interessant joc de Nintendo DS, anomenat “Art Academy”.
Està adreçat a fillets i filletes de més de set anys i que , gràcies al seu sistema d’aprenentatge pas a pas, va ensenyant tècniques de dibuix d’una manera amena i divertida.
Podeu visitar la web oficial de Nintendo, on està penjada una aplicació on-line per veure el seu funcionament AQUI

Nadales


Ja estem preparant el Nadal i segur que qualque dia cantarem alguna nadala per fer ambient. Per si no recordeu les lletres, us recomanem que visiteu aquesta web on estan relacionades quasi totes les Nadales en castellà.

Per visitar-la, clickau AQUI
I per veure més cançons tradicionals, AQUI
Copyright 2009 Recursos Educatius. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy