RSS

Varis: observació astronòmica



Les caloroses nits de l’estiu són ideals per allargar una mica més l’hora d’anar a dormir, i aprofitant que el cel negre està net de núvols i si les llums de la ciutat ens ho permeten, aquest cel fosc i immens ens mostrarà els llums màgics que anomenem estrelles.
Però.. quina barreja de puntets brillants! I si aprenguéssim a identificar les constel·lacions? I si poguéssim saber on està Venus, o Jupiter? I millor encara, i si agafem uns prismàtics i localitzem Saturn amb els seus misteriosos anells?
Per iniciar els nens a l’astronomia hem de començar amb un planisferi celeste de l’hemisferi nord. Si no disposeu d’un planisferi, amb aquest enllaç on-line que us proposem, podeu imprimir en document les constel·lacions que trobareu el dia i l’hora prevista per a l’observació astronòmica. Molt pràctic per si no voleu instal·lar cap programa d’aquest tipus al vostre ordinador.
Clickau AQUI

Si, a més a més, voleu que el nen aprengui alguns conceptes més sobre l’univers, també us proposem visitar aquesta altra web, clickant AQUI
o també aquesta altra clickant AQUI

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris dels lectors

Copyright 2009 Recursos Educatius. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy