RSS

Matemàtiques: 100 exercicis per practicar



Us proposem que visiteu aquesta web del Col·legi Públic San José de Calasanz (València), ja que ens ofereix tot un ventall d'exercicis matemàtics de diferentes temàtiques adreçades al nivell de 3r de Primària. Són interactius, on-line, i es poden realitzar autocorreccions immediates.

Per començar cliclau AQUI

Coneixement del Medi: Conèixer el passat



En aquesta activitat aprendreu què és la història personal, el passat de la localitat, com mesurem el temps i la història; quins són els símbols d'un poble, els seus monuments històrics, les tradicions i les festes populars.

Per començar a treballar, clickau AQUI

Varis: observació astronòmica



Les caloroses nits de l’estiu són ideals per allargar una mica més l’hora d’anar a dormir, i aprofitant que el cel negre està net de núvols i si les llums de la ciutat ens ho permeten, aquest cel fosc i immens ens mostrarà els llums màgics que anomenem estrelles.
Però.. quina barreja de puntets brillants! I si aprenguéssim a identificar les constel·lacions? I si poguéssim saber on està Venus, o Jupiter? I millor encara, i si agafem uns prismàtics i localitzem Saturn amb els seus misteriosos anells?
Per iniciar els nens a l’astronomia hem de començar amb un planisferi celeste de l’hemisferi nord. Si no disposeu d’un planisferi, amb aquest enllaç on-line que us proposem, podeu imprimir en document les constel·lacions que trobareu el dia i l’hora prevista per a l’observació astronòmica. Molt pràctic per si no voleu instal·lar cap programa d’aquest tipus al vostre ordinador.
Clickau AQUI

Si, a més a més, voleu que el nen aprengui alguns conceptes més sobre l’univers, també us proposem visitar aquesta altra web, clickant AQUI
o també aquesta altra clickant AQUI

Jocs PIPO on-line


A partir d'ara podreu jugar on-line als jocs educatius de PIPO. Els podreu trobar abaix d'aquest blog, a la dreta.

Varis: aprendre a anar en bicicleta



Com a continuació a la preparació de les tasques que es poden anar fent durant l'estiu, i com el clima i el temps lliure ens ofereix aquesta oportunitat,també proposem ensenyar a anar en bicicleta a tots aquells nens que encara no sepin anar-hi.

Hem trobat un article molt interessant, en el qual es fan recomenacions i consells de com ensenyar als nens.

Doncs ja ho sabeu, per llegir-lo, clickau AQUI

Varis: mecanografia per a nens



Ja s'atraquen les vacances d'estiu i , per començar a planificar el temps lliure, us anirem proposant una sèrie d'activitats divertides i que, al mateix temps, serveixen perquè els nens aprenguin.

Avui us animem a que proveu aquesta activitat on-line que serveix per aprendre mecanografia. És molt sencilla, així que, endevant clickant AQUI

El següent enllaç es tracta d'un article que ens explica les característiques bàsiques, suggerencies i orientacions a l'aprenentatge de la mecanografia pels nens, i també propostes a altres enllaços a pàgines web de la mateixa temàtica.
Per a llegir l'article, clickau AQUI.

Coneixement del Medi: Les feines



Avui us mostrem una altra activitat en flash que treballa el tema de Les Feines:
- L'agricultura: les feines agrícoles, tipus de conreus i tecnologia...

- La ramaderia, la pesca i la mineria: les feines ramaderes, tipus de pesca i de mineris i explotació forestal...

- La feina a les fàbriques: el procés industrial, tipus d'indústries...

Per començar a treballar, clickau AQUI

Llengua castellana: ordenar alfabèticament



Us proposem aquesta activitat Clic per a treballar l'ordre alfabètic de les paraules.
Recomanem que les llistes de paraules a ordenar es facin en forma de columna, en tost de filera, ja que, visualmente, pels nins resulta més entenidor.

Per començar a treballar, començau AQUI
Copyright 2009 Recursos Educatius. All rights reserved.
Free WPThemes presented by Leather luggage, Las Vegas Travel coded by EZwpthemes.
Bloggerized by Miss Dothy